Naam*

  Uw E-mail*

  Kies uw zorgverlener*

  Bericht

  Adres
  Borchmolendijk 1
  5492 AJ Sint-Oedenrode

  Email
  info@wiap.nl

   

  Wie zijn wij

  Ik ben Suzanne Bekkers, 25 jaar, en ik kom uit Nistelrode. In juli 2016 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het afronden van mijn studie ben ik meteen als diëtiste aan de slag gegaan bij Vital2Work, waar ik als bedrijfsdiëtiste binnen verschillende vervoersmaatschappijen werkzaam ben. Hier staat het behandelen en begeleiden van buschauffeurs met een hulpvraag op het gebied van voeding centraal.

  Daarnaast heb ik de mooie kans gekregen om vanaf november 2016 te starten met mijn eigen diëtistenpraktijk binnen gezondheidscentrum ‘de Meijerij’. Hier hoop ik zoveel mogelijk mensen te kunnen en mogen begeleiden naar een gezondere leefstijl en een klachtenvrij lichaam!

  Als diëtist kan ik u helpen bij de meest uiteenlopende klachten en aandoeningen op het gebied van voeding. U kunt hierbij onder andere denken aan alle onderstaande punten:

  • (Ernstig) overgewicht bij volwassenen en kinderen- Ondergewicht
  • Hart- en vaatziekten- Diabetes type l en type ll
  • Verhoogd cholesterolgehalte- Verhoogde bloeddruk
  • Gezonde voeding tijdens de zwangerschap- Baby- en kindervoeding
  • Voeding bij nierziekten- Eetproblemen
  • Een gezond veganistisch of vegetarisch patroon- Voeding bij COPD
  • Maag- en darmklachten (zoals PDS of reflux)- Voeding bij reuma
  • Voeding vóór of ná een operatie- Voeding bij jicht
  • Allergieën en intoleranties- Voedselovergevoeligheid

  Kortom, voor al uw vragen over voeding, gezondheid en leefstijl bent u bij mij aan het juiste adres!

  Aan de hand van uw specifieke hulpvraag is het mijn streven om sámen met u uw doelen te behalen. Ik vind het ontzettend belangrijk om niet te kijken naar wat niet mag, maar juist te kijken naar wat allemaal wel mag en kan. Door het voeren van één of meerdere persoonlijke gesprekken zullen we stap voor stap kijken hoe we uw huidige voedingspatroon kunnen aanpakken. Door middel van praktische en passende adviezen, die geheel aansluiten bij uw wensen en behoeften, heeft een behandeling op het gebied van voeding de meeste kans van slagen. Het aanpassen van uw huidige eetgewoonten is namelijk niet altijd even makkelijk. U bent misschien al jaren gewend aan een bepaald patroon, waardoor het enorm belangrijk is dat u zich volledig kunt vinden in de behandeling.

  Kwaliteit van de behandeling en begeleiding wordt gewaarborgd, doordat ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en geregistreerd sta in het Kwaliteitsregister Paramedici.

  Specialismen
  Naast het zelfstandig werken in mijn eigen praktijk werk ik als bedrijfsdiëtiste bij Vital2Work. Bij Vital2Work doe ik voornamelijk veel ervaring op met de welbekende welvaartsziekten: overgewicht en obesitas, diabetes mellitus type ll, verhoogd cholesterolgehalte en een verhoogde bloeddruk. Daarnaast komen maag- en darmklachten, jicht en ook reuma in deze setting veel voor. Buiten het behandelen van deze klachten en aandoeningen doe ik tijdens het werken met deze doelgroep voornamelijk veel ervaring op met het toepassen van het zogenaamde MI (motivational interviewing). Dit houdt in dat ik veel werk met motiverende gesprektechnieken om ervoor te zorgen dat iemand gemotiveerd wordt én blijft tijdens het nastreven van zijn of haar doelen.
  Tarieven zorg

  Vergoedingen:

  De diëtist is opgenomen in de basisverzekering. Voor deze vergoeding geldt het volgende:

  • De diëtist is voor drie uur per kalenderjaar opgenomen in de basisverzekering. Wanneer u ouder bent dan 18 jaar of als de vergoeding van dieetadvies via ketenzorg plaatsvindt hoeft u géén eigen risico te betalen. Ik ben nog in contact met Pozob en Synchroon, dus dit is nog niet volledig rond. Als dat wel zo is zou ik dat hier graag bij vermelden.
  • Het is mogelijk dat u aanvullend verzekerd bent. Hiervoor gelden andere vergoedingen die per zorgverzekeraar kunnen verschillen.

  Direct toegankelijk:

  Voor het maken van een afspraak bij de diëtist heeft u geen verwijzing nodig van uw (huis)arts. U kunt ook op eigen initiatief een afspraak maken. Uw zorgverzekeraar zal afspraken die op deze wijze worden gemaakt ook vergoeden. Wel zal er bij het maken van een zogeheten DTD-afspraak een korte screening plaatsvinden (15 minuten). Of uw zorgverzekeraar deze ook vergoedt, kunt u in uw polisvoorwaarden vinden.

  • Intakegesprek (45-60 minuten):€75,-
  • Vervolggesprek lang (45 minuten):€45,-
  • Vervolggesprek (30 minuten):€30,-
  • Vervolggesprek kort (15 minuten):€15,-
  • Skype/ telefonisch consult (10 minuten): €10,-
  • Toeslag huisbezoek:€20,-
  • Eenmalige voedingscheck:€60,-

  Bovenstaande tarieven en vergoedingen zijn gebaseerd op basis van directe en indirecte tijd. Dit wil zeggen dat hierbij rekening is gehouden met zowel de tijd van het gesprek als de tijd voor het uitwerken van uw behandelplan en de registratie van uw gegevens. 

  Bereikbaarheid

  Diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers is geopend op dinsdagmiddag van 13:00 uur tot 21:00 uur en woensdag van 08:00 uur tot 17:00 uur.

  Ik ben op werkdagen telefonisch te bereiken op 06-43157785. U kunt altijd uw naam en telefoonnummer achterlaten wanneer ik niet in de gelegenheid ben om u te woord te staan. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Telefoon

  0643157785