Naam*

  Uw E-mail*

  Kies uw zorgverlener*

  Bericht

  Adres
  Borchmolendijk 1
  5492 AJ Sint-Oedenrode

  Email
  info@wiap.nl

   

  Wie zijn wij

  Mijn naam is Kitty Brewel. Ik ben geboren in 1986 en woon in Sint-Oedenrode.

  In juni 2010 ben ik afgestudeerd als logopedist, waarna ik in maart 2011 de cursus tot dyslexiebehandelaar heb afgerond. In september 2012 heb ik de cursus “logopedie en tandheelkunde” afgerond, waardoor afwijkende mondgewoonten zoals duim- of vingerzuigen, open mondgedrag en afwijkend slikken effectief kunnen worden aangepakt. Vaak gebeurt dit in samenwerking met de tandarts, zodat het probleem vanuit verschillende disciplines wordt bekeken en kan worden behandeld.

  In maart 2014 heb ik de cursus ‘Eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen’ behaald. Door deze specialisatie als prelogopedist kunnen ouders met hun baby of kind bij mij terecht voor advies en behandeling met betrekking tot problemen op het gebied van eten en drinken.

  Door het volgen van nascholingscursussen, blijf ik me ontwikkelen binnen de logopedie en Remedial Teaching.

  Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast ben ik aangesloten bij dyslexiekring Midden-Brabant, waarbij het optimaliseren van de kwaliteit van de zorg centraal staat.

  Samenwerken met andere disciplines vind ik belangrijk om een zo optimaal mogelijke zorg te kunnen bieden.

  Specialismen
  Prelogopedie.
  Dyslexie
  Tarieven zorg

  Logopedische behandeling is opgenomen in het basispakket en wordt volledig vergoed. Volwassenen dienen rekening te houden met het verplicht eigen risico. 

  Bereikbaarheid

  Logopediepraktijk Brewel is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Behandelingen kunnen op deze dagen plaatsvinden op afspraak, tussen  08.30-18.00 uur. Op donderdag tot 20.30 uur.

  Telefoon

  06-48601680 of 0413-724933