Naam*

  Uw E-mail*

  Kies uw zorgverlener*

  Bericht

  Adres
  Borchmolendijk 1
  5492 AJ Sint-Oedenrode

  Email
  info@wiap.nl

   

  Wie zijn wij

  TALK is een BGGZ praktijk voor volwassenen- en kind & jeugdpsychologie in Schijndel en Sint-Oedenrode. We proberen onze zorg zo toegankelijk mogelijk te maken. Middels een efficiënte aanpak en transparante houding richten wij ons op het verminderen van klachten en het helpen van mensen om vanuit hun eigen kracht weer zelfstandig verder te kunnen.   

  TALK is opgericht door Maaike Holster en Inge van Kroonenburg. “Na een aantal jaren gewerkt te hebben binnen de specialistische GGZ, hebben wij ervoor gekozen om onze persoonlijke aanpak en stijl terug te laten komen in een eigen psychologenpraktijk. Vanuit daar is de naam TALK – “what’s your story” dan ook voortgekomen. Het verhaal van de cliënt is de basis voor de behandeling en ieder heeft zijn eigen verhaal.”

  Specialismen
  Volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar kunnen bij ons terecht wanneer zij vastlopen in het dagelijks leven onder andere door: 
  Angsten.
  Somberheid/Depressie.
  Trauma.
  Spanningsklachten.
  Dwangmatig handelen of steeds terugkerende gedachten.
  Gedragsproblemen.
  Relatieproblemen.
  Eetproblemen.
  Burn-out.
  Ouder-kind interactieproblemen.
  Onbegrepen lichamelijke klachten Wij bieden individuele psychologische behandelingen, zoals: inzichtgevende therapie, cognitieve gedragstherapie (CGT), probleemoplossende therapie en EMDR. Ook bieden wij groepsbehandelingen zoals de Mindfulness training.   Iedere behandeling wordt altijd in overleg afgestemd op jou als individueel persoon. 
  Tarieven zorg

  Volwassenen 

  Wij hebben met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, wat inhoudt dat de verzekerde sessies volledig vergoed worden vanuit het basispakket. Wanneer u zorg gebrukt vanuit het basispakket geldt wel het eigen risico.  

  Sessies kunnen ook particulier betaald worden. De kosten hiervan bedragen €85 per sessie.      

  Om voor vergoeding in aanmerking te komen, heeft u een verwijzing van de (huis)arts nodig. Deze dient u mee te nemen naar het eerste gesprek.  

  Wanneer een afspraak binnen 24 uur wordt afgezegd, zijn wij genoodzaakt hiervoor de kosten in rekening te brengen (€45). Deze kosten worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.  

  Kinderen & Jeugd 

  Vanaf januari 2015 valt de verantwoording van de kosten van de ggz kinderen en jeugd onder de gemeente. Wij hebben een contract met de gemeenten in Noord-Oost Brabant, wat inhoudt dat de gesprekken volledig vergoed worden. 

  Om voor vergoeding in aanmerking te komen, is er een verwijzing van de (huis)arts of het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) nodig.  
  Sessies kunnen ook particulier betaald worden. 

  Bereikbaarheid

  Binnen gezondheidscentrum de Meijerij kunt u op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bij ons terecht.  Op onze locatie in Schijndel kunt u terecht op maandag tm donderdag.