Naam*

  Uw E-mail*

  Kies uw zorgverlener*

  Bericht

  Adres
  Borchmolendijk 1
  5492 AJ Sint-Oedenrode

  Email
  info@wiap.nl

   

  Werk in zicht

  Wilt u ook dat uw werknemers weer in een betrouwbare omgeving aan de slag gaan en zoekt u een ondernemende, krachtvaardige en betrouwbare partner met een luisterend oor die zorgt voor efficiënte oplossingen, kies dan voor Vizon als tweede spoor specialist in de zorg.

  Werkwijze

  Gedurende het proces wordt een breed scala aan faciliteiten en ondersteuning geboden.
  Re-integratie spoor 2 betekent bij Vizon een individueel traject en maatwerk. Gedurende het gehele traject wordt de cliënt begeleid door een ervaren
  re-integratieadviseur.

  Over ons

  Vanuit ervaring in de zorg is duidelijk dat reïntegratietrajecten vaak te snel worden ingestoken op ‘weer snel aan het werk gaan’, zonder hierbij te kijken naar overige zaken die minstens net zo belangrijk zijn. Hierdoor vermindert de intrinsieke motivatie en duren trajecten alsnog vaak lang, zonder resultaat.

  Zorgvuldige begeleiding van zowel werkgever als werknemer staat centraal. Wij adviseren en stimuleren werkgever en werknemer tot de meest passende aanpak om tot een oplossing te komen met perspectief voor beide partijen. Steeds binnen de kaders van de Wet verbetering Poortwachter. Wij hebben oog voor de schadelastbeperking aan de kant van de werkgever, maar ook voor de individuele behoeften en mogelijkheden tot herstelbevordering van de werknemer.

  Neem gerust contact met ons op

  Zoekt u een ondernemende, krachtvaardige en betrouwbare partner met een luisterend oor, die zorgt voor efficiënte oplossingen? Bel voor een vrijblijvende afspraak of advies naar 0413- 763638 of neem via onderstaand formulier contact met ons op.

  Telefoon

  0413-763638 / 0653416774