Natuurlijk Chiropractie
Borchmolendijk 1
5492 AJ Sint-Oedenrode

info@natuurlijkhaptonomie.nl
06-39883610

Natuurlijk chiropractie

Over de therapeut

Hallo, ik ben Rayne Moorcroft. Ik ben in 1997 in Zuid Afrika afgestudeerd met een Masters Graad in Technolgie – Chiropractie.

Ik woon nu sinds 11 jaar in Nederland. De afgelopen 10 jaren werkte ik als chiropractor bij een groepspraktijk in Eindhoven en Helmond.

Als chiropractor behandel ik patiënten met diverse problemen, onder andere, nek en rug pijn (met of zonder uitstraling) hoofdpijn, migraine, duizeligheid, scoliose en RSI klachten. Ik ben vooral geïnteresseerd in de rol die het zenuwstelsel speelt in het ontstaan en onderhouden van (pijn)klachten.  Ik kijk dus niet alleen naar de beperkte functie van gewrichten en weken delen maar ook naar de zenuw aansturing en/of coördinatie van deze structuren. Ik gebruik diverse manipulatie- en “soft tissue” technieken om de gewrichten, spieren,  pezen, ligamenten en bindweefsel (bewegingsapparaat ) beter te laten functioneren. Daarnaast maak ik gebruik van verschillende oefeningen (balans, oog bewegingen, rek en kracht) om de effecten van een behandeling te versterken.

Om een afspraak in te plannen kunt u mij direct bellen op 0639883610 of via deze link online een afspraak plannen:

https://natuurlijkhaptonomie.clientomgeving.nl/afspraak-maken