Zorgprogramma’s

Gezondheidscentrum de Meijerij is een groot zorgcentrum met meer dan 18 zorgdisciplines, gelegen aan de markt in Sint Oedenrode. Wij willen vooruitstrevend zijn in ons zorgaanbod, in de samenwerking met onze partners en in de ontwikkeling van onszelf en onze medewerkers.

In het gezondheidscentrum werken verschillende hulpverleners binnen de eerste lijn samen om patiënten en cliënten een zo goed mogelijke zorg te bieden. Vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en goede communicatie, dat is waar wij als gezondheidscentrum voor staan!

Oncologiecentrum de Meierij

Kanker is een ingrijpende ziekte die uw leven flink overhoop kan gooien. Veel mensen hebben na de behandeling moeite om het gewone leven weer op te pakken in verband met vermoeidheid, angst, onzekerheid of een verminderde conditie. Oncologiecentrum de Meierij is een multidisciplinair revalidatietraject van 12 weken dat met veel zorg voor u is ontwikkeld met het doel de kwaliteit van uw leven, na de diagnose kanker, te verbeteren.

Zorgprogramma bij overgewicht

Binnen gezondheidscentrum de Meierij zijn verschillende zorgverleners actief bij de begeleidingen van mensen van overgewicht. Om af te vallen is een combinatie van voldoende beweging, lekker in je vel zitten en gezonde voeding vereist. Voor gespecialiseerd voedingsadvies werken Fysiotherapie de Meierij en Diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers intensief samen, beide gevestigd in Gezondheidscentrum de Meierij.

Kosteloos spreekuur

Wekelijks is er een vrijblijvend spreekuur waarbij (sport)blessures worden beoordeeld door een fysio- en/of podotherapeut. Daarnaast is er mogelijkheid tot taping en advies m.b.t. schoeisel.

Aanhoudende vermoeidheid

Heeft u last van vermoeidheid? Gaat uw vermoeidheid niet over door rusten en kan de vermoeidheid niet verklaard worden door inspanning? Een vervelende klacht, welke een enorme impact kan hebben op uw dagelijks leven.

Oedeemzorg

Voor succesvolle behandeling aan Oedeem is de benodigde expertise niet altijd binnen 1 discipline te vinden. In het gezondheidscentrum werken meerdere specialisten intensief samen. We kunnen snel schakelen met onze partners in het gezondheidscentrum, waardoor we een hoge kwaliteit kunnen waarborgen.