Mindkick Coaching + Training
Marianne van Erp

Biezendijk 36
5465 LD Veghel

Borchmolendijk 1
Sint-Oedenrode

06-24332081
www.mindkickcoaching.nl
info@mindkickcoaching.nl

Mindkick Coaching en Training

Wie blokkeert op momenten dat hij moet presteren, kan daar flink last van hebben. Maar wáárom gebeurt dat eigenlijk? Omgaan met spanningen, en waarom dat zo moeilijk is, heeft me altijd gigantisch geboeid. Met mijn master Bewegingswetenschappen en premaster accreditatie SPORTPSYCHOLOOG VSPN® op zak, startte ik in 2012 daarom als zelfstandig sportpsycholoog.

Inzicht krijgen in je gedachten is cruciaal om het beste uit jezelf te kunnen halen, leerde ik al snel. Niet alleen voor sporters, ook voor artiesten, directeuren, collega’s, eigenlijk voor iedereen. In 2013 besloot ik mijn werkveld daarom te verbreden. Met Mindkick help ik iedereen die wil leren stoppen met tobben en starten met pieken; van medewerkers met spanningen op het werk en acteurs met podiumvrees tot agenten bij de Nationale Politie.

Uitgangspunt Coaching en Training
Het uitgangspunt van mijn coaching en training is ACT; Acceptance and Commitment Therapy. Een therapie die je leert flexibeler omgaan met je gedachten en gevoelens en meer controle geeft over je gedrag in lastige momenten. Door de juiste vragen te stellen en met praktische adviezen geef ik je inzicht in jouw gedachten en help ik patronen blootleggen én doorbreken. In mijn een-op-een-sessies en teamtrainingen gebruik ik veel persoonlijke voorbeelden en ervaringen. En: héél veel positieve energie.