R@W Experts

Borchmolendijk 1
5492 AJ Sint-Oedenrode

(31) 06 52 627 779
info@rawexperts.nl

R@W Experts

Ken je de ervaring dat je niet optimaal functioneert wanneer je last hebt van stress? Merk je dit ook wanneer je je niet bewust bent van stressreacties in je lichaam? Vaak wennen we aan een bepaald stressniveau en hebben niet meer door dat dit onze gezondheid en functioneren ondermijnt totdat we klachten krijgen.

Bij R@W Experts leer je grip te krijgen op stress en stressreacties via een wetenschappelijk bewezen methode.

We laten je zien wat de belangrijkste factor is die je prestatievermogen en vitaliteit bepaalt en gebruiken hiervoor real-time biofeedback van het hartritme.

Het hartritme speelt een essentiële rol bij het beïnvloeden van je stresssysteem.

Met deze feedback krijg je visueel inzicht in de manier waarop je (onbewust) reageert op prikkels. Je leert je hartritme te beïnvloeden waardoor je balans, rust en veerkracht opbouwt.

Met onze methodiek herstel je sneller van stress, je leert stressprikkels reguleren en kunt zo je energie en veerkracht op peil houden. Een coherent hartritme verhoogt de gezondheid en geeft tevens een bewezen verbeterde toegang tot hogere cognitieve vermogens waardoor prestaties (nog verder) toenemen.

Veel topsporters en werknemers binnen de zorg, het onderwijs, de politie en van grote bedrijven werken al met deze methodiek.

Lees meer op onze website of neem contact met ons op voor een kennismaking en een vrijblijvende meting van uw stressniveau: www.rawexperts.nl