Raymedy Smart Healthcare
Turnhoutlaan 19
5628 RJ Eindhoven

Borchmolendijk 1
Sint Oedenrode

040-8451708
mech@raymedycentrumeindhoven.nl
www.raymedycentrumeindhoven.nl

Raymedy Smart Healthcare

Meten en behandelen anders dan u misschien tot nu toe gewend bent. Pijnvrij, zonder bijwerkingen wordt snel zichtbaar:

  • Waar problemen zitten
  • Welke factoren mogelijk van invloed zijn op uw klacht
  • De Raymedy signalen die nodig zijn voor herstel

Een methode waarbij kennis en inzicht van twee werelden uit Chinese en westerse geneeskunde ingezet worden voor herstel, op een eenvoudige natuurlijke manier.

Meten
Door de energie van het lichaam te meten en zichtbaar te maken via het beeldscherm kijken we samen hoe u ervoor staat. Door een thermo-grafische scan kiest het lichaam zelf met welke Raymedy signalen  het systeem weer in balans kan komen. Dit geldt zowel voor acute lichamelijke problemen maar ook voor chronische of onverklaarbare klachten en emotionele disbalans zoals vermoeidheid en burn-out .

Behandelingen
De Raymedy methode werkt  met lichtsignalen, magneetvelden, of microstroom bij infecties. Biologie, natuurkunde en biofysica komen samen in deze technologie. Het werkt dus op een natuurlijke, kindvriendelijke manier en is heel breed inzetbaar.

Artsen en diverse verschillende therapeuten raken steeds meer geïnteresseerd om samen uitgebreider naar het probleem te kijken om zo verbetering in te zetten en de herstelfase korter te maken. De behandelingen kunnen desgewenst thuis eenvoudig voortgezet worden of preventief ingezet. Dat maakt deze innovatieve methode de gezondheidszorg van de toekomst.

Raymedy helpt in al zijn eenvoud. Meten, behandelen en herstellen, zo simpel kan het zijn. Voor praktische informatie en met welke klachten u terecht kunt, gaat u naar de website www.raymedycentrumeindhoven.nl